Branchenieuws

Koopmans nieuwe chef-kok Klein Paardenburg

Wiljan Koopmans is vanaf vandaag de nieuwe chef-kok van restaurant Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel.

Met de aanstelling van Koopmans als chef-kok, wil restauranteigenaar Dennis Bitter een nieuwe weg inslaan. "Als restaurant moet je blijven vernieuwen. De ideeën van Wiljan en zijn luchtige kookstijl sluiten perfect aan bij wat ik met het restaurant voor ogen heb."

Koopmans
Koopmans werkte onder andere als souschef bij sterrenrestaurant ‘t Brouwerskolkje in Overveen en bij Hotel Pulitzer in Amsterdam. Ook was hij culinair manager bij Kookschool Delicious en heeft hij twee jaar kookervaring in het Caribische gebied.

Koopmans houdt van pure smaken en volgt graag het seizoen. "Een gerecht met tomaat moet ook daadwerkelijk de smaak van tomaat met zich meedragen", aldus de chef-kok.

Frisser

De keuken van Klein Paardenburg is mediterraans georiënteerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van klassieke en moderne kooktechnieken. De gerechten moeten met de komst van Koopmans een frisser karakter krijgen, waardoor ook een niet-zakelijk publiek wordt aangesproken.

---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account
.
Nieuwsbrief
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.