Hotel-restaurant Gasterij Krabbendam uit Someren is verkozen tot Beste Aspergerestaurant van Brabant.
Dat maakte het Brabants Asperge Genootschap maandag 26 april bekend tijdens haar jaardiner bij Kasteel Maurick in Vught. De runner-ups waren Restaurant Riddershoeve in Berkel-Enschot en Restaurant 't Weeshuis in Geertruidenberg.
Jurering
De genomineerden waren eerder al bezocht door een jury. Die lette daarbij op onder andere de totale uitstraling van het restaurant met betrekking tot het Brabants Asperge Genootschap, het serveren van de asperges, de Brabantse aspergewijn en de verzorging van de menukaart.
Smaakmaker
Daarnaast werd tijdens het jaardiner bekendgemaakt dat het genootschap Smaakmaker van de Maand mei is. Deze titel wordt elke maand door de organisatie van ''s-Hertogenbosch Smaakmakend' toegekend aan een ondernemer of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk maakt voor het ambachtelijke, natuurzuivere, diervriendelijke, biologische, streekgebonden product.
Ten slotte werd Aspergekwekerij Ria Vissers uit Uilvenhout verkozen tot de teler met de lekkerste asperges van Noord-Brabant.
Afbeelding
Op de afbeelding Monique en Jan-Chris Krabbendam van hotel-restaurant Gasterij Krabbendam.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

