Branchenieuws

Kreuger nieuwe chef-kok Carlton Ambassador

Edward Kreuger is de nieuwe chef-kok van het Haagse hotel Carlton Ambassador. Het is zijn rentree in de hotellerie én bij dit hotel.

Kreuger was als aankokmend sousschef bij Carlton Ambassador van 1995 tot 1996. Daarna werkte hij onder andere als souschef bij Restaurant Seinpost in Den Haag en als chefkok bij Restaurant de Lickebaertshoeve in Maasland.
 
Betrokken
Kreuger zal persoonlijk betrokken zijn en met gerechten inspelen op de wensen van gasten en bijzondere diners. Verder initieert hij activiteiten als 'Koken met Carlton', waarbij gasten de mogelijkheid hebben om samen met de chef-kok de kneepjes van het vak te ontdekken.

Vol ideeën
Kreuger is blij met deze ruimte bij het Ambassador en zit vol ideeën. "Een walking dinner voor driehonderdvijftig personen lijkt me bijvoorbeeld een perfect evenement voor het Ambassador en het hotel biedt hiervoor ook alle mogelijkheden."

De nieuwe chef-kok volgt Peter Deemter op.