Branchenieuws

Lancering culinaire website Culivisie

Op Valentijnsdag wordt www.culivisie.nl gelanceerd; een website met onder andere recepten van sterrenkoks, interviews, beursverslagen en columns.

Culivisie wordt in het leven geroepen door Lilian Gijsbers en Raiza de Freitas. Eerstgenoemde heeft een eigen media-productiebedrijf, laatstgenoemde werkte jarenlang op managementniveau bij internationale hotelketens.

Recepten
De recepten van sterrenkoks komen onder andere van Jeroen Robberegt van het Utrechtse Karel V, Michel van de Kroft van 't Nonnetje in Harderwijk en Alain Alders van Vrienden van Jacob in Santpoort.

Interviews
Ook worden diverse interviews met culinaire grootheden op de website gezet. Bij de lancering op zaterdag 14 februari staat in ieder geval al een interview met Gijsbert Bianchi, voorzitter sector restaurants van Koninklijke Horeca Nederland, op de site.

Beurzen
Verder toont de website verslagen van culinaire beurzen, zoals de Horecava, die al bij de start van www.culivisie.nl er op zal staan.

Reportage
Bovendien geven Gijsbers en De Freitas ook regelmatig een kijkje in de keukens van producenten van olijfolie, kruidenplanten en wijn of maken ze een reportage over bijzondere ingrediënten. Op Valentijnsdag valt al een rondleiding te zien op de olijvenboerderij van Valderrama en in de kassen van Koppert Cress.

Ten slotte zal Culivisie columns en winkeltips geven.