Restaurant Le Marquis van het Badhotel Renesse en Hotel Restaurant Bloemenbeek in De Lutte zijn beide toegetreden tot Euro-Toques Nederland.
De eerste officiële toetreding was die van Le Marquis en wel op vrijdag 5 februari. Dit onder begeleiding van Euro-Toquesvoorzitter Fred Dijsselbloem en in aanwezigheid van Gerard Rabelink, de burgemeester van Schouwen-Duiveland.
Inauguratie
Na het officiële gedeelte verzorgde chef-kok Evert van Dilst een lunch voor genodigden waarna meestersabreur Daam Scharloo de genodigden inaugereerde in 'De Orde van de Confrérie du Sabre d'Or'.
De hele maand april heeft restaurant Le Marquis een Euro-Toqueskennismakingsmenu voor dertig euro per persoon.
Bloemenbeek
Hotel Restaurant Bloemenbeek in De Lutte trad donderdag 11 februari officieel toe tot Euro-Toques Nederland. Toen verzorgden chef-kok Lars van Galen en SVH Meesterkok Michel van Rijswijk een speciaal Euro-Toquesmenu.
Tuttitalia
Bovendien werd tegelijkertijd de biologische koffie van Tuttitalia geïntroduceerd. Deze is speciaal voor Hotel Restaurant Bloemenbeek gemelangeerd en gebrand. De bonen hiervan worden op natuurlijke wijze geteeld, zonder gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.
Ook krijgen de kleine koffieboeren die de Arabica-bonen kweken een rechtvaardige prijs voor hun oogst.
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

