Een aantal internationale studenten krijgt deze week bij Marfo lessen over de relatie tussen gastronomie en menu- en maaltijdontwikkeling.
De studenten doen de master Gastronomy aan de Wageningen University. Ze bezoeken de maaltijdproducent in Lelystad in het kader van het vak Food Culture and Customs.
Werkwijze
Marfo maakt al decennialang gastronomische maaltijden voor verschillende doelgroepen in diverse culturen als de zorg, instellingen en luchtvaart. Aan het roer van de ontwikkelkeuken staat chef-kok Pascal Jalhay die - geïnspireerd door seizoenen, regioproducten en reacties van gasten - eerst alle gerechten in het klein maakt en daarna in het groot vertaalt.
Maaltijden
De maaltijden zijn authentiek en gevarieerd: van Hollandse kost tot Oosterse schotels tot halal- en nauwkeurig samengestelde dieetgerechten met minder zout, suiker en vet.
Kernelementen in de culinaire methodologie van Marfo zijn kwaliteit, consistentie en voortdurende ontwikkeling in zowel inkoop, productie als verpakking.
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

