SVH Meesterkok, smaakkunstenaar en cabaretière Angélique Schmeinck presenteerde donderdag de Grote Schaal & Schelpdieren Show.
Dit deed zij in het kader van het 25-jarige bestaan van de Carlton Hotel Collection. Om dat te vieren passeren alle zintuigen de revue bij de hotelketen.
Zintuigen
Voor de Grote Schaal & Schelpdieren Show bij Carlton Beach in Scheveningen waren relaties van zowel Carlton Beach als Carlton Ambassador in Den Haag uitgenodigd. Tijdens de show kwamen alle zintuigen aan bod. Al vertellend, kokend en inspirerend bereidde Schmeinck met de keukenbrigades van de twee hotels een viergangendiner.
De gasten maakten derhalve de 'perfecte en heerlijke moord op een langoustine mee' (door een injectie met Armagnac) en kwamen meer te weten over het liefdesleven van een Noordzee-krab.
Echte smaak
Schmeinck: "Laten we toch vooral ophouden met fake, imitatie en onechte verhalen en producten en elkaar liever in het hart proberen te raken met de emotie van een echt verhaal en echte smaak."
General manager Rens-Jan Slot van Carlton Beach: "Ik weet zeker dat Angélique Schmeinck en onze keukenbrigades de ‘senses’ van onze gasten vanavond hebben geprikkeld en dat ze deze naar een kookpunt hebben weten te brengen. Het was een feest voor de zintuigen."
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

