Michel van Dijk volgt Marcel de Leeuw op als chef-kok van restaurant De Kersentuin in Amsterdam.
Van Dijk was hier al vijf jaar werkzaam als souschef. Zíjn functie wordt overgenomen door Stephan Beld, die eerder ook al twee jaar in de keuken van De Kersentuin werkte.
SVH Meesterkok Marcel de Leeuw gaat in maart aan de slag als executive chef bij het Mint Hotel Amsterdam.
Unaniem
Van Dijk startte zijn loopbaan in De Kersentuin als chef de parti en werkte de afgelopen 5,5 jaar als souschef nauw samen met De Leeuw. "Alle afdelingshoofden waren unaniem van mening dat Michel de opvolger van Marcel moest zijn toen de kwestie aan de orde kwam", stelt Ed Jongen, general manager van het Bilderberg Garden Hotel, waarvan De Kersentuin onderdeel is.
Introductie
"Het team van De Kersentuin is jong, dynamisch en kookt met passie. Frans, eerlijk, biologisch en alles vers en bij voorkeur met lokale producten. Dat die koers niet zal veranderen, komt straks onder andere tot uiting in een introductiemenu van Michel in april."
De benoemingen van Van Dijk en Beld hebben het volste vertrouwen gekregen van De Leeuw.
Afbeelding
Op de afbeelding Michel van Dijk (l) en Marcel de Leeuw.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

