Branchenieuws

Nieuw restaurant Jaspers mikt op interactie

In Amsterdam opent chef Jasper Videler woensdag 7 september restaurant Jaspers. Gasten mogen er gerust aan de werkbank in de keuken staan.

Hiermee introduceert het restaurant dan ook meer toegang dan 'slechts' een open keuken. "Zo maken we culinair genieten tot een totaalbeleving", zegt chef-kok en eigenaar Jasper Videler (afbeelding).

Ster(ren)zaken
Videler kookte eerder bij sterrestaurant La Rive in Amsterdam onder leiding van Edwin Kats en bij tweesterrenzaak Beluga in Maastricht onder Hans van Wolde. Hij is ervan overtuigd dat interactie met de gast steeds belangrijker wordt in de restaurantbranche.

Wisselend menu
Videler omschrijft zijn keuken als hedendaags klassiek en serveert, om ieder bezoek aan zijn restaurant een nieuwe ervaring te laten zijn, naast zijn specialiteitenkaart een tweewekelijks wisselend menu. Hierbij werkend met seizoensproducten, liefst uit de streek.

Nienke Hofkamp
Als maître-sommelier is Nienke Hofkamp aangetrokken, eerder werkzaam als gastvrouw en restaurantmanager bij onder andere de HME Group en grand café DeLaMar in Amsterdam.
 

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.