Het Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch heeft een nieuwe, moderne bar en open keuken gerealiseerd.
In de nieuwe keuken kunnen gasten tot in de koeling kijken. Aan de chefs table kunnen ze van dichtbij zien hoe de gerechten worden bereid. De chef-kok heeft een nieuwe kaart samengesteld uit verse producten, pasta’s en steaks die onder andere worden bereid op de lavasteengrill.
Zitniveaus
De nieuwe bar heeft drie zitniveaus; van een ruime lage zithoek tot een werkhoek met tafels en stoelen met hoge leuning. De bar moet niet alleen een ontmoetingsplek voor de hotelgasten zijn, maar ook voor mensen die na het werk willen komen borrelen of eten.
Bovendien is het mogelijk om de bar te reserveren voor een besloten feest tot maximaal zeventig à tachtig personen.
Openingsfeest
De bar en keuken zullen nog officieel geopend worden in juni met een zesdaags openingsfeest; gasten kunnen er echter al wel terecht.
---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

