Branchenieuws

Nieuwe brigade voor Jagershuis

In Ouderkerk a/d Amstel staat een volledig nieuwe brigade klaar om het Jagershuis terug te brengen in de culinaire top van Nederland.

Sinds 1 augustus staat, als culinair eindverantwoordelijke Executive Chef van de groep Dutch Hotel Collection, de keukenbrigade van het Jagershuis onder leiding van Edo Kamping. Kamping (41), sinds jaar en dag werkzaam bij de hoofdstedelijke gastronomische top, is vooral bekend geworden door zijn culinaire prestaties als chefkok bij Bordewijk en Blender en was in 2007 verantwoordelijk voor de start en opbouw van de keuken van Restaurant Sophia.
De eveneens nieuw aangetrokken Bertrand Monneret zal Edo Kamping daarin mede ondersteunen. De
van origine Franse Monneret is gevormd door keukens als Christophe (Amsterdam), Hatwell House
(Buckinghamshire, UK) en het met een Michelin ster bekroonde L' Escargot (London, UK).
Rik Slatius is aangetrokken als Ma?e-Sommelier om ook de zwarte brigade naar het hoogste niveau te tillen. Slatius wordt verantwoordelijk voor de ?a Carte, private (business) diners en meetings.