MaryLoes Baur-Murk en Jeroen te Riele zijn de nieuwe general manager (gm) en chef de cuisine van Château Holtmühle in Tegelen.
Baur-Murk is afkomstig van Bilderberg-landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag, waar ze ruim zes jaar als manager verantwoordelijk was voor de frontoffice, revenue en reserveringen.
In haar loopbaan werkte ze ook al vijf jaar bij Château Holtmühle van Bilderberg. Veel eerder nog studeerde Baur-Murk hotelmanagement aan de Hogeschool Tio in Hengelo.
Chef de cuisine
Te Riele komt te staan in de keuken van het hotel-restaurant Die Alde Heerlickheijt. Hij was voorheen werkzaam bij kuurparadijs Schloss Elmau in Beieren als chef van het met een ster bekroonde restaurant Luce d’Oro.
Daarvoor was hij werkzaam op Saba als chef van het restaurant van het Queens Gardens Resort van Hampshire Classic.
Verheugd
Te Riele is het meest gecharmeerd van de mediterrane keuken en verheugt zich erop om Château Holtmühle en het restaurant nadrukkelijk op de culinaire kaart van Nederland te zetten.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

