Branchenieuws

Nieuwe themaruimtes vakbeurs Horeca Life

Bij Tour & Taxis in Brussel vindt van zondag 3 tot en met dinsdag 5 oktober de beurs Horeca Life plaats, met de laatste tendensen en innovaties.

Hier profileren zich dan bijna vierhonderd exposanten in/middels demonstratiekeukens, workshops en jamsessies. Dit jaar zijn er nieuwe themaruimtes: Hotel|Life, Bar|Life, FineFood|Beverage, Premium|Place, Environment|Natural Food, Management|Marketing en Norms|Logistics.

Metro Expo

Op de beurs zijn diverse onderdelen. Ten eerste de Metro Expo, een afdeling over verse voeding, wijn, cocktails, vis, vlees, wild, deegwaren en koffie. Een waaier aan oplossingen en mogelijkheden op maat, waarbij ook talloze demonstraties niet ontbreken.

Chef-koks
Laatstgenoemde worden onder andere gehouden door het neusje van de zalm van de Belgische culinaire wereld. Er worden voor dit jaar zo'n 2.500 chefs verwacht op Horeca Life. De beurs biedt dan ook plaats aan de wedstrijd Beste Ambachtelijke Kok van België.

COOK!

Ten derde is op de beurs COOK! te vinden. Dit is een ruimte samengesteld uit een demonstratiekeuken en degustatieruimte (degustatie betekent het genieten en onderzoeken van de smaak, red.). Hier worden demonstraties en presentaties gehouden gebaseerd op recepten uit het Belgische Horeca Magazine.

Fine Food
Fine Food & Beverage is de nieuwe versie van de traditionele Fine Food Village. Sinds 2006 worden hier ambachtelijke producten met een toegevoegde waarde voorgesteld. De thematische formule van deze ruimte is nu uitgebreid met bieren en wijnen.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.