Op het nieuwe Horecagurus.nl staat een overzicht van prijswinnaars in de horeca - om ze te boeken. Het criterium om een Horecaguru te worden is door buitengewoon goed te presteren in een vakgebied of door het behalen van een Nederlands kampioenschap in het vakgebied.
Horecagurus onderscheiden zich volgens Oprichter Mike de Vries door hun talent, expertise en professionaliteit. Hij werkt al jaren in de horeca en vond het altijd een tijdrovende klus om een topvakspecialist voor een event vinden.
Daarom heeft hij een overzicht van hen gemaakt en kunnen opdrachtgevers en organisatoren hen boeken.
De gurus
Gurus die nu vermeld worden op de website zijn onder andere:
- Claudie Donderwinkel, Nederlands kampioen Latté Art;
- Onno van Zanten, Nederlands kampioen Barista;
- Rick Joore, Nederlands kampioen Cocktails (afbeelding);
- Janine kinderman, Nederlands kampioen Meest Gastvrije Gastvrouw;
- Robert Schinkel, Nederlands kampioen Theesommelier;
- Dillan van Heusden, Nederlands kampioen Flairbartending;
- Peter Hernou, wereldkampioen Latté Art.
De doelgroep
"Horecagurus zijn inzetbaar in verschillende omgevingen", aldus Mike de Vries. "De gurus kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld workshops, trainingen, consultancy of events. Wat we merken is dat er een opmerkelijk grote behoefte is aan gepassioneerde en gedreven hospitalityexperts voor het verzorgen van bijvoorbeeld gastvrijheid- of klantgerichtheidtrainingen in bedrijven. Onze gurus zijn ook voor dit soort doeleinden de aangewezen persoon."
Ook onze gratis horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Twitter-account
Proost! Magazine & Horeca Entree.

