Hotel Okura Amsterdam opent in december de kookstudio Taste of Okura waarin de gasten samenwerken met de professionals.
In Taste of Okura bereiden gasten de gerechten van Okura’s chefs en leggen de sommeliers uit hoe de spijzen met wijn en sake te combineren zijn.
Schijnwerpers
Tjeerd Blom - hiervoor werkzaam bij restaurant Greetje te Amsterdam, Aujourd’hui en Christophe - is speciaal voor dit nieuwe centrum aangetrokken. "Koken en topchefs staan tegenwoordig steeds meer in de schijnwerpers. Men wil thuis steeds professioneler en gevarieerder koken. Ik vind het geweldig om de kennis en technieken van Okura’s chefs op deze manier aan onze gasten te kunnen overbrengen."
Niveaus
Er zijn workshops voor zowel de Japanse (traditioneel én teppanyaki), de Franse als de internationale georiënteerde keuken. Bovendien worden ze op diverse niveaus aangeboden: voor amateurkoks, semiprofessionals én professionele chef-koks.
Afhuren
Het culinaire centrum is in groepsverband exclusief af te huren; de culinaire sessies worden dan op maat gemaakt. Daarnaast worden er periodiek kookworkshops georganiseerd waarvoor kookliefhebbers zich individueel via de website kunnen inschrijven.
Ook voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten is de ruimte te reserveren.
Video
Op de culinaire website chefsonline is de voortgang van de bouw van de kookstudio te volgen middels een video.
Meld u ook eens aan voor onze nieuwsbrief.

