Branchenieuws

Okura presenteert Dine Around-menu

De twee sterrenchefs Akira Oshima en Onno Kokmeijer presenteren iedere zondag van 11 januari tot en met 22 februari samen een exclusief Dine Around-menu.

Het menu bestaat uit drie traditioneel Japanse gangen in het Yamazato Restaurant en drie Franse gerechten in het Ciel Bleu Restaurant. Gasten kunnen zodoende op één avond genieten van exclusieve gerechten van twee sterrenrestaurants.

Uniek
Het Dine Around-menu is samengesteld om te vieren dat de restaurants van Hotel Okura Amsterdam in de nieuwe Michelingids hun onderscheidingen prolongeerden. Yamazato is wederom met één Michelinster bekroond en Ciel Bleu met twee. Okura's Le Camelia Brasserie ontving een Bib Gourmand. Naar eigen zeggen maakt de combinatie van deze drie Michelinonderscheidingen Hotel Okura Amsterdam uniek in Europa.

De prijs van het Dine Around-menu is tweehonderd euro per couvert inclusief wijnarrangement (of honderdtwintig euro exclusief wijn). Reserveren is noodzakelijk.

Meer informatie: www.okura.nl.