Horecava 2011 krijgt vorm. Uitgangspunt van de themawerelden dit jaar is ruimte voor ontmoetingen en het uitwisselen van ervaringen. De ambiance moet namelijk ontmoetingen met collega’s, concurrenten en relevante leveranciers stimuleren.
Voor exposanten bieden de zes werelden van de Horecava een grotere ontmoetingskans met potentiële klanten, meer promotiemogelijkheden en een viptreatment voor hun beste relaties.
VakPlaza
Net niet meer nieuw op de Horecava is VakPlaza. Na de primeur van de vorige editie zetten acht brancheorganisaties op VakPlaza wederom het Nationaal Kampioenschap Horeca, een eigen stand én een programma neer.
Werelden
De wereld Nachtleven heeft in 2011 een ledverlichte lounge en Buiten krijgt een trendy beachclub als hart, beiden met een eigen cateringconcept. De lounge in Hotel is opgezet in samenwerking met HotelloTOP. Daar vinden traditiegetrouw de hoteldebatten en kookdemonstraties plaats.
Markt speelt in op de groeiende belangstelling met een veel grotere demokeuken. De invulling van de wereld Fastservice en het programma van het Innoveer! Paleis is in volle gang.
Kosten
De Horecava 2011 is van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Een entreebewijs kost vijftig euro op vertoon van een inschrijving van de Kamer van Koophandel.
In de voorverkoop, vanaf zaterdag 20 november op Horecava.nl, kost een toegangsbewijs 35 euro. Voor 7,50 euro extra reizen bezoekers met het NS-treinretour tweede klas vanaf ieder station in Nederland naar het station Amsterdam RAI.
Wine Professional
Tijdens de eerste drie dagen van de Horecava vindt in de Amsterdam RAI tevens het exclusieve wijnevenement Wine Professional plaats. Wine Professional kent een eigen toegangsbeleid.
Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief Proost! Magazine
Twitter-account Proost!
Magazine
& Horeca
Entree

