Met de prijsvraag 'Mijn culinaire droom in Overschie' worden
horecaondernemers uitgedaagd om met bijzondere horecaconcepten te komen. Met de prijsvraag wil de deelgemeente bijzondere horecagelegenheden in huis krijgen om Overschie nog meer te laten bruisen.
‘Mijn culinaire droom in Overschie’ is een horecawedstrijd verdeeld in drie categorieën. Onder de eerste categorie vallen kleinschalige hoogwaardige restaurants, waarvoor bezoekers speciaal naar Overschie willen komen. De tweede categorie is een lunchroom en de derde een vrije categorie, waarbij de deelgemeente hoopt op realistische, maar wel spraakmakende ideeën. De winnaars worden op 28 september bekend gemaakt tijdens een finale, waarin zij hun concept presenteren.
Inschrijven
In principe kan iedereen zich inschrijven. De voorstellen worden wel vanuit een professioneel standpunt beoordeeld. Een jury bestaande uit een breed gezelschap van horecaprofessionals, onder wie David Crouwel van De Engel Groep, zal het uiteindelijke oordeel vellen.
Prijzen
De winnaars ontvangen adviesuren van onder meer PriceWaterhouseCoopers, Engel & Colfield en een gratis ondernemerspakket inclusief coachingstraject gedurende een jaar van de Rabobank. Daarnaast worden zij in het vergunningentraject en met free publicity bijgestaan door de deelgemeente.
Overschie bruist
Overschie wil een bruisende voorstad zijn. Je kunt er fijn en gemoedelijk wonen, maar je vindt er ook de levendigheid en energie van de grote stad. Overschie biedt volop kansen aan horecaondernemers. Die kansen liggen onder andere in nieuwe horecavoorzieningen en -concepten voor de 16.000 inwoners en voor de tienduizenden werknemers op de vele bedrijventerreinen in en om Overschie. Ook de komst van nieuwe recreatiegebieden en de komst van een internationale wedstrijdgolfbaan biedt ondernemers allerlei kansen.
De ligging aan de noordrand van Rotterdam, de A13 en A20, maken het tot een van de best ontsloten gebieden van Rotterdam.
Deelnemen
Voor meer informatie en deelname: www.overschie.nl/horecadroom

