Branchenieuws

Partycateraar Albron duikt in jam cooking

Albron Creations Home & Event Cooking is de nieuwe naam voor de partycateringactiviteiten van cateraar Albron.

De basis van Albron Creations is het nieuwe concept 'De kaart van...' dat teruggaat naar de oorspronkelijke Nederlandse keuken. Bij het creëren van gerechten ervoor staan 'new Dutch chauvism', gezonder, duurzamer en 'natuurlijk lekker' voorop.

Jam cooking
De recepten zijn ontwikkeld in eigen keuken door de beste chefs. Deze topchefs komen regelmatig bijeen voor culinaire brainstormsessies, het zogeheten 'jam cooking'. Hierbij gaan zij op basis van een thema met seizoensproducten aan de slag waarna de beste creaties op 'De kaart van..' komen te staan.

De menukaart komt twee keer per jaar uit, in het voor- en het najaar.

Ouderwets

Allard Jaring, general manager Albron Creations: "Wij willen de trots van de Nederlandse keuken weer in ere herstellen. Iedereen weer ouderwets laten genieten en verrassen met gerechten of ingrediënten die bijna vergeten waren. Thuis of op grote evenementen. Op onze kaart staat bijvoorbeeld sous-vide bereid Hollands runderklapstuk met een mousseline van peterseliewortel."

Humberto Tan onthulde de nieuwe naam vandaag (afbeelding).

---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.