Branchenieuws

Pascal Jalhay creëert kookboek

SVH Meesterkok Pascal Jalhay, nu werkzaam bij Marfo Martinair Food, heeft het kookboek 'Pascal Jalhay Proeft' geschreven.

Jalhay kookte eerder twee Michelinsterren bij elkaar in restaurant Vermeer in Amsterdam. Om meer tijd aan zijn kinderen te kunnen besteden stapte hij over naar de fabrikant voor vliegtuigmaaltijden.

Het kookboek
In het boek heeft Jalhay zeventig oer-Hollandse recepten beschreven. van elk recept is er een klassieke, eenvoudige uitvoering en een gastronomische variant. Er staan gerechten in zoals runderhachee met fondant van aardappel en krokante merg of beignets van snijbiet en topinamboer met saus van milde mierikswortel.

Boekinformatie

Pascal Jalhay Proeft. ISBN: 9789059563117. Auteur: Pascal Jalhay. Verkoopprijs: 24,95 euro. Uitgeverij: Fontaine.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.