Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden heeft een nieuwe chef-kok, kok én food & beverage manager aangesteld.
Dit is gedaan door de nog kersverse general manager Tjeerd Holtrop. Hendrik Postma is sinds 1 november de nieuwe chef-kok. Hij werkte in het verleden bij Landgoed de Klinze, bij Lauswolt te Beetsterzwaag en werkte onder andere met Cas Spijkers, Rogier Rassin en Huub Biro.
Om een constante kwaliteit te waarborgen, is Frans van der Wal aangetrokken als zijn rechterhand. De twee vormen al een aantal jaar een hecht team.
Stiekema
Willy Stiekema, de nieuwe food & beveragemanager, treedt per 15 november in dienst en gaat onder andere Brasserie Lourens en het prestigieuze Van Sminia Huys leiden. Stiekema, werkzaam geweest bij Kwast Wijnkopers, heeft jarenlange ervaring als sommelier en maître bij onder andere Landgoed Lauswolt en restaurant de Klinze.
Stiekema is ook mede-oprichter van het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Lyf's in Beetsterzwaag én de leermeester van topsommelier Edwin Raben.

