Branchenieuws

Proost! gaat zelfstandig verder op Twitter

Tot op heden was er één Twitteraccount voor de twee vakbladen Proost! en Horeca Entree. Vanaf zaterdag 23 oktober gaat Proost! zelfstandig verder op Twitter. Het is onderdeel van het nog steviger neerzetten van het merk Proost!. Een geheel vernieuwde website is daar ook onderdeel van.


Horeca Entree, het zusje van Proost!, bericht op Twitter al geruime tijd onder de account Twitter.com/Horeca_Entree. Tot op heden werden berichten voor Proost! daar door Horeca Entree getweet met de aankondiging 'Proost!-nieuws'.
 
Voortaan heeft Proost! haar eigen account: Twitter.com/ProostMagazine. Voor café-, club-, discotheek- en strandpaviljoenhouders is het volgen van de account handig om in één oogopslag al het actuele, voor hen relevante nieuws te zien is dat op de website is geplaatst.
 
Ook is er volop ruimte voor dialoog, interactie, vragen én zullen er eens in de zoveel tijd wedstrijden of verlotingen plaatsvinden (dat laatste gebeurt voortaan ook op de account van Horeca Entree).
 
Merkversteviging
De verzelfstandiging is onderdeel van diverse maatregelen om Proost! nog steviger neer te zetten als merk. Het houdt ook in dat er in de loop van de tijd een geheel vernieuwde website komt waar onder andere meer interactiviteit mogelijk is.
 
De focus van de vernieuwde website zal blijven liggen op al het nieuws dat de ondernemer kan gebruiken bij zijn bedrijfsvoering en de focus op de actualiteit. Tevens zal het onderdeel 'bier' een speciaal plekje krijgen.

De bladen
Horeca Entree is het vakblad voor horecaondernemers in de droge horeca. Proost! is er voor de ondernemers in de natte horeca. Beide bladen worden uitgegeven door RAI Langfords, een onderdeel van Amsterdam RAI.
 

Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief
Proost! Magazine
Twitter-account
 Proost!
Magazine.