Onder het Bossche stadhuis opent vrijdag 5 juni restaurant De Raadskelder haar deuren. Chef-kok is Hein Vissers, restaurantmanager is Jeroen van Doorn.
In het restaurant zal een gevarieerd menu van gerechten met een rijke historie geserveerd worden in een modern jasje. Het gaat om zorgvuldig geproefde en geselecteerde streekproducten rechtstreeks van de boer, slager of teler. Het concept is ontwikkeld door huiscateraar Hutten.
Toegankelijk
"Echt Bosch genieten is de lijfspreuk van het nieuwe restaurant", aldus Vissers. "Wij willen onze gasten letterlijk en figuurlijk Brabant laten proeven. Zowel tijdens de lunch als het diner."
"Het was voor ons daarbij erg belangrijk om het restaurant toegankelijk te maken voor een breed publiek. Vandaar een menukaart met herkenbare en, niet onbelangrijk, betaalbare gerechten. Gecombineerd met ambachtelijk vakmanschap en echte Brabantse gastvrijheid moet dit garant staan voor echt Bosch genieten."
Achtergrond
Vissers was voorheen werkzaam als patissier en garde onder leiding van chef-kok Ton Verhaar bij sterrenrestaurant De Fuik in Aalst. Geboren Bosschenaar Van Doorn heeft jarenlange ervaring als gastheer bij hotel-restaurant De Gouden Molen in Rossum.

