Ramon Beuk timmert nu 10 jaar aan de weg als ondernemer, kok en schrijver. Tijd voor een tijdelijk, eigen restaurant.
Het restaurant is natuurlijk bedoeld om het jubileum te vieren. Beuk: "En nog nooit kon ik mijn moeder meenemen naar mijn eigen restaurant. Hoog tijd om daar verandering in te brengen."
Verder zegt hij op Twitter: "Omdat ik al 10 jaar doe wat ik doe maar nog nooit een restaurant heb gehad".
Mystery chef
Het restaurant genaamd VoorEenMaand bestaat van donderdag 4 tot en met maandag 29 augustus. Beuk presenteert er zijn favoriete gerechten van de laatste 10 jaar, maar dan in een nieuw jasje. "Verfijnd en verfraaid naar de huidige tijdsgeest. Elk gerecht heeft een verhaal dat ik graag met u deel."
Ook werkt Beuk iedere avond samen met een andere mystery chef. Dat kan een bevriende topkok zijn maar bijvoorbeeld ook een BN'er. Het menu wisselt wekelijks waardoor in 4 weken tijd 36 signature dishes de revue passeren.
Locatie
Het tijdelijke restaurant is gevestigd in De Glazen Ruimte in Maarssen. Dit pand betrok Beuk in 2005 samen met zakenpartner Monica Kuppens. Lees hier eventueel het artikeltje 'Beuk: 'Geniet en doe het op je eigen manier'', onlangs gepubliceerd op Horeca Entree.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

