Restaurant 99 in Hippolytushoef houdt van eind februari tot november eens per maand een kookwedstrijd voor amateurkoks.
Iedere derde donderdag van de maand, vanaf 25 februari, kan eenieder dan strijden voor de hoofdprijs: de titel 'Beste Amateurkok 2010 bij Restaurant 99', een passende keukenprijs en een stage bij een gerenommeerd restaurant.
De opdracht
Geïnteresseerden kunnen zelf receptuur voor een amuse en een voor-, hoofd- en dessertgerecht naar het restaurant opsturen. Als de receptuur praktisch uitvoerbaar is, wordt de kandidaat uitgenodigd.
Elke maandelijkse winnaar mag met zijn partner kosteloos deelnemen aan het driegangendiner op de desbetreffende avond en maakt natuurlijk kans op de hoofdprijs.
De jury
De jury zal steeds bestaan uit een journalist, brood- en banketbakker, slager, biologische groenteboer en een maandelijks wisselende speciale gast. De jury beoordeelt de gerechten op originaliteit, het gebruik van seizoen- en streekproducten en presentatie
Aanmelden kan via de website van Restaurant 99.
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

