Restaurant Ciel Bleu viert haar positie in de Lekker 2011 met speciale Chef's Table-avonden.
Restaurantgids Lekker 2011 maakte maandag 15 november de uitslagen bekend. Het tweesterrenrstaurant Ciel Bleu van hotel Okura in Amsterdam is op de achttiende positie geëindigd.
Het Yamazato Restaurant, ook gelegen in hotel Okura, eindigde op de 49ste plaats.
Spannend
Onno Kokmeijer, executive chef en manager van Ciel Bleu, reageert opgetogen. "Het is toch elk jaar weer spannend als de gids uitkomt. Bij iedere publicatie stijgen we in de lijst. Dat is natuurlijk een bekroning op het werk van het team."
Chef's table
Om het 'lekkere' resultaat te vieren met de gasten introduceert Ciel Bleu speciale Chef’s Table-avonden. Aan de Chef’s Table kunnen gasten genieten van een diner in het hart van de keuken van Ciel Bleu.
Het zogeheten Lekker-menu dat achttien gangen bevat en honderdtachtig euro per persoon kost, wordt geserveerd tot en met woensdag 8 december. Het menu is te boeken vanaf vier personen.
Daarna wordt tot en met maandag 13 december het 'Feel like a millionaire'-menu geserveerd.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

