Meesterkok Margo Reuten en Meestergastheer Petro Kools van restaurant Da Vinci in Maasbracht (**) hebben het boek 'Proeven van Bekwaamheid' uitgegeven.
In het boek geeft het horecakoppel zijn recepten prijs en vertelt het over welke ontwikkelingen het bedrijf heeft doorgemaakt sinds 2003, toen het eerste boek uitkwam. Met de nieuwe uitgave willen de twee er weer voor zorgen dat de gasten ook thuis van het Da Vinci-gevoel kunnen genieten.
Spannend
De gerechten en fotografie in het boek zijn in hun geheel op één dag gerealiseerd. Het boek begint bij de eerste voorbereidingen in de keuken en eindigt 's avonds laat bij het klaarzetten van de tafels voor de volgende dag.
Margo Reuten: "Alles moest in één keer goed, maar dat is voor ons natuurlijk altijd zo. Spannend was nog of we alles ook goed gefotografeerd zouden krijgen, maar dat is met twee fantastische fotografen helemaal gelukt."
Vervolg
'Proeven van Bekwaamheid' is een vervolg op het eerste boek van Da Vinci. De twee boeken (persoonlijk gesigneerd) zijn samen verkrijgbaar in een geschenkdoos voor 93 euro bij het restaurant of via www.proevenvanbekwaamheid.nl.
Petro Kools werd onlangs nog geïnaugureerd als SVH Meestergastheer, cum laude.
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

