Branchenieuws

Restaurant Vandaag is nieuwe all-informule

In Utrecht opent zaterdag 12 juni restaurant Vandaag officieel haar deuren. Daarvoor, vanaf maandag 10 mei, zal het restaurant proefdraaien.

Vandaag bestaat uit vijftienhonderd vierkante meter en is gevestigd in The Food Spot aan de A2. Het restaurant hanteert een all-in-diningformule: eten en drinken zoveel als gasten willen voor een vaste prijs.

In de proeftijd tot en met maandag 10 mei kunnen gasten er met korting dineren.

Live cooking

In de keuken zwaait executive chef Paul Verheul de scepter. Hij werkte hiervoor bij het Scheveningse Kurhaus Hotel. Bij Vandaag vindt verder livecooking-entertainment plaats, is een espresso-lounge te vinden, een kids corner en zijn faciliteiten voor ontmoetingen en vergaderingen.

Private dinings zijn ook mogelijk bij de nieuwe horecazaak.

Voedselbank
In de hele openingsweek van zaterdag 12 tot en met zaterdag 19 juni, schenkt restaurant Vandaag alles wat er in die week door haar gasten gegeten wordt, ook aan De Voedselbank.

Food Spot
Restaurant Vandaag vormt het culinaire deel op de eerste etage van The Food Spot. Op de begane grond van The Food Spot zitten onder meer het BBQ-restaurant Steakz, New York Pizza, Subway en Wok to Go.

Op de bovenste etage is onder meer Suit Supply en een sushi-restaurant gevestigd.
 

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep.