In The Westin Rotterdam opent woensdag 11 maart officieel Restaurant Vis, dat zich richt op seizoensgebonden vis-, schaal- en schelpdieren.
Het team van Vis blinkt naar eigen zeggen uit in kennis van de producten en ervaring. De versheid van de ingrediënten en de puurheid van de schotels in combinatie met de wijnen zorgen, naar eigen zeggen, voor een uitzonderlijke ervaring
Kennis delen
"Het is ons doel is om deze kennis met gasten te delen als zij dat willen. Vis is trendy, goed voor de gezondheid en een mooi product om mee te mogen werken, dus daar vertellen we graag over", zegt executive chef Jos de Groot.
Op zichzelf staand
Het restaurant kijkt uit over het vernieuwde stationsplein. Het interieur is geinspireerd door de moderne havenstad Rotterdam. De Groot: "Vis zit op de tweede verdieping van het hotel, maar is een op zichzelf staand concept. Voor Nederlandse begrippen is dit misschien nog even wennen maar als we kijken naar andere grote wereldsteden, waar goede restaurants zich bevinden in de mooiste hotels en bars, is dat een kwestie van tijd."
Meer informatie: Restaurant Vis.

