Branchenieuws

Samenwerking sterrenchefs en Unilever

De twee sterrenchefs Onno Kokmeijer en Peter Goossens gaan Unilever adviseren bij de ontwikkeling van nieuwe producten voor de professionele markt.

De twee chefs zijn werkzaam bij respectievelijk Ciel Bleu (**) in Amsterdam en Hof van Cleve (***) in het Belgische Krouthem. Bij Unilever gaan ze samenwerken met Edwin van Gent, lid van het Chef Team van Unilever Foodsolutions.

Evenement
Om de start van de samenwerking kracht bij te zetten vindt maandag 6 september een bijzonder evenement plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. Naast Van Gent, Kokmeijer (afbeelding) en Goossens zal stand-upcomedian Tom Sligting aanwezig zijn.

Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the Year, presenteert het evenement dat alleen bestemd is voor genodigden.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.