Branchenieuws

Schmeinck breidt uit met Taste to Taste

Onder de noemer Taste to Taste, heeft SVH Meesterkok Angélique Schmeinck haar culinaire activiteiten uitgebreid. Ze is nu te boeken voor vier soorten presentaties waarbij smaak als bron werkt voor inspiratie, energie, creatie en innovatie.

Schmeink was al langer te boeken voor diverse, culinaire concepten met haar bedrijven Angélique Schmeinck en Culiair. In de 'oude' én nieuwe presentaties van Taste to Taste, neemt Schmeinck haar publiek, grote of kleine groepen, mee naar onbekende werelden met verrassende smaken.

Metaforen
In de Spice-Up-Your-Life-Show, die al langer bestond, worden mensen ingrediënten, emoties smaken en organisaties bereidingen. Deze metaforen geven inzicht in bedrijfsprocessen en kunnen op maat worden ingezet in ieder gewenst thema.

Cabaret

De Grote-Schaal-En-Schelpdieren-Show is puur culinair cabaret waarbij de topkok op humoristische wijze menselijke eigenschappen toedicht aan haar zwemmende onderdanen. "Deze en de Grote-Gewaagde-Groenten-Show zijn perfect als oppepper tijdens conferenties, symposia, bedrijfspresentaties en introducties", aldus een woordvoerder.

"Door een verrassende voorstelling en eetbeleving wordt de kijker op scherp gezet. En anders kijken is anders denken is anders doen."

Bedrijfscocktail
Ten slotte is er de Shake-Your-Taste-Jamsessie, waarbij de ultieme bedrijfscocktail wordt samengesteld. Deze kan worden ingezet bij aanvang van een diner of feest om gezamenlijk het aperitief of cocktail te shaken. Het kan ook een vrolijk intermezzo of afsluiting zijn op een dag vol vergaderen.

Ervaring
Het culinair theater en cabaret van Taste to Taste is geheel door Schmeinck zelf ontwikkeld. Zij combineerde hiervoor haar ervaring als SVH Meesterkok met een opleiding bij het Centrum Ontwikkeling Creatief Denken (COCD).

Meer informatie: www.tastetotaste.nl.