Serge Brans is gekozen tot nieuw bestuurslid van de sector Restaurants van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
Dit is gebeurd op de Algemene Ledenvergadering. Er was geen tegenkandidaat.
Verheugd
Brans is al jarenlang betrokken bij de sector en verheugd dat hij mee richting kan gaan geven aan de zaken die voor de restaurantsector zo belangrijk zijn.
Brans: "Het contact tussen de leden uit de sector en de gehele vereniging KHN is voor mij een speerpunt. In het contact zichtbaar en bereikbaar zijn."
Serge Brans
Na de afronding van zijn horecaopleiding in 1988 begon Brans zijn eigen horecaonderneming in 1991. Naast het ondernemen is hij ook een betrokken bestuurder die de maatschappelijke ontwikkelingen goed kent. Zo heeft hij voor het CDA in meerdere besturen gezeten. "Serge is dus in staat om ook een brug te slaan tussen de overheid en ondernemers", aldus de branchevereniging.
Restaurant
Brans is eigenaar van restaurant Chardiné in Heerlen, waar gastheerschap en beleving hoog in het vaandel staan. Op de website Iens vermelden de gasten: 'ongelofelijk goed: hier verdienen ze een ster', 'natuurlijke gastvrijheid', 'een hoop vakkennis' en 'op en top gastheerschap, zoals je dat nog maar zelden ziet'.
Meld u ook eens aan voor onze nieuwsbrief.

