Drie medewerkers van Sofitel Cocagne Eindhoven zijn in de prijzen gevallen bij wedstrijden tijdens de vakbeurs BBB in Maastricht, van 26 tot en met 29 januari.
Bij de Grand Prix Culinair Lebouille won Ellen Smulders de gouden medaille in de categorie gastheerschap. De opdracht bij deze wedstrijd bestond onder meer uit het indekken van tafels, het uitserveren van gerechten, het geven van een passend wijnadvies en een gastgerichte houding. Smulders werkt in Brasserie Bruegel van het hotel.
Kookwedstrijd
De gerechten die Smulders uitserveerde, waren bereid door de deelnemers aan de kookwedstrijd. Zij moesten, in teams van twee, een exclusief viergangenmenu bereiden voor zes personen. De culinaire creaties van de koks Glenn Luyben en Frank Snoek van Sofitel Cocagne Eindhoven bleken zo verrassend en smaakvol, dat ze een derde plaats opleverden.
Stimuleren
Directeur Paul Schuur van Sofitel Cocagne Eindhoven zegt ontzettend trots te zijn op de drie prijswinnaars. "Een prachtig resultaat!" Sofitel Cocagne Eindhoven stimuleert de medewerkers om deel te nemen aan wedstrijden. Ze mogen tijdens werktijd trainen en krijgen de begeleiding die nodig is.
De wedstrijden waren georganiseerd door Stichting Europa Culinair.

