Carnet de Table is een speciaal notitieboekje voor foodies die restaurants willen recenseren, privé of zakelijk.
In het culinaire dagboekje kunnen aantekeningen worden gemaakt over de wijnen, de smaken, de sfeer, de versheid, de ligging en andere factoren die een restaurantervaring bepalen. De meest voorkomende beoordelingscriteria zijn voorgedrukt en hoeven slechts te worden ingevuld of aangekruist.
Woordenlijst
Er kan ook een schets gemaakt worden van hoe het eten op het bord ligt. Daarnaast is er volop plaats voor eigen aantekeningen, ideeën, staan er culinaire tips in en een 6-talige culinaire woordenlijst.
Verkrijgbaar
Het notitieboekje is tot en met donderdag 1 september alleen te koop via de website Carnetdetable.be en wordt in een zwart doosje en cadeauverpakking verstuurd. Na deze datum is het boekje ook te vinden in de betere boekenzaak en kookwinkel.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

