Ongeveer twintig restaurants in Het Groene Hart serveren op zaterdag 24 en zondag 25 april een zogeheten Groene Hart Menu.
Dit menu is samengesteld op basis van streekproducten uit Het Groene Hart. Het concept is onderdeel van de Maand van het Groene Hart.
Suggesties
Meesterkok André Hemerik van restaurant 'Buiten Eten + Drinken' deed voor dit culinaire weekeinde enkele suggesties voor een speciaal basismenu. De deelnemende restaurants geven hieraan een eigen interpretatie.
Placemats
De deelnemende restaurants ontvangen ook speciaal ontwikkelde placemats, waarop poldergedichten met als thema Het Groene Hart te lezen zijn. Deze gedichten zijn door een deskundige jury genomineerd uit een groot aantal inzendingen voor de gedichtenwedstrijd die in de Maand van het Groene Hart is gehouden.
De winnaar ervan wordt op dinsdag 20 april bekendgemaakt.
Bron: TouPRess Holland.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

