Branchenieuws

Sport en recreatie als bron van energie

Om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven, besteden veel horecaondernemers hun vrije tijd aan sport en recreatie. Aan de Proost! Stamtafel praten café-adviseur Ton Lenting en horecajournalist Karel de Vos met vijf ondernemers uit Liemers en Achterhoek over het nut van sportieve ontspanning.


Lees het volledige artikel 'Losser in de bol', verschenen in Proost! 06/07.

Rondetafelgesprekken
Eerdere rondetafelgesprekken van Proost! Magazine:
* Horeca Purmerend: ‘Samenwerking loont’
* Hoe
houd je een historische zaak levendig?

* Caféhouders
vechten voor een lening

* Cafébazen
balanceren tussen werk en privé

* Caféhouders
plussen in crisistijd

Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief Proost! Magazine
Twitter-account Proost!
Magazine
& Horeca
Entree