Topchefs, docenten en studenten vieren maandag 27 oktober het 125-jarig bestaan van Koninklijk Horeca Nederland.
Dit doen zij bij de middelbare hotelschool van ROC Mondriaan in Den Haag met een Fête de Cuisine. Er zijn dan ongeveer vijftien sterrenchefs uit binnen- en buitenland aanwezig, zoals Paul Fagel, Cees Helder, Ad Janssen, Lucas Rive, Mario Ridder, Niven Kunz, Ron Blauw, Robert Kranenborg, Gert–Jan Cieremans en Pierre Wind.
Geen twijfel
De chefkoks twijfelden geen moment om mee te doen. Paul Fagel: "Wij zijn zeer vereerd om aanwezig te zijn. Mondriaan horeca heeft jarenlang studenten van de hoogste kwaliteit geleverd die zeer gewild zijn binnen ons vak."
Fagel voegt toe dat het belangrijk is om samen met het bedrijfsleven, docenten en studenten te werken aan goed onderwijs. "We kunnen zonder elkaar geen kwaliteit garanderen. Mondriaan doet er dan ook alles aan om ook nu weer gezamenlijk iets moois tot stand te brengen."

