Branchenieuws

Studentes ontwikkelen 'Als een chef'

Negen studentes van het laatste jaar van de opleiding Hotel- en evenementenmanagement van Hogeschool TIO in Utrecht hebben het kookboek 'Als een chef' ontwikkeld.

Het kookboek bestaat uit recepten, informatie en foto's van toonaangevende restaurants uit heel Nederland, waardoor het een kruising tussen een kookboek en restaurantgids is.

Voedselbank

De groep studenten heeft het boek samengesteld onder de noemer CuliNation S.C. Met de opbrengst van het boek steunt het studentenbedrijf De Voedselbank: van ieder verkocht boek wordt twee euro gedoneerd.

Librije's Atelier
Culination S.C. lanceert het boek medio maart in Librije's Atelier, onderdeel van Librije's Hotel in Zwolle. Daarna is 'Als een chef' verkrijgbaar bij verschillende deelnemende restaurants, op beurzen door heel Nederland en via www.culination.nl.

Steun
CuliNation S.C. wordt ondersteunt door de stichting Jong Ondernemen, dat ondernemerschap onder studenten bevordert. Hierdoor krijgen studenten bijvoorbeeld een aantal professionals toegewezen die jonge ondernemers helpen tijdens een project.

Meer informatie: www.culination.nl.