Branchenieuws

SVH Meesterkok naar kennisinstituut De Baak

SVH Meesterkok Willem-Pieter van Dreumel gaat aan de slag bij opleidings- en kennisinstituut De Baak. Hij werkte onder andere bij Parkheuvel.

Van Dreumel gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van het foodconcept van De Baak dat gericht is op vitaliteit. Hij werkte eerder als chef-kok bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam.

Daarnaast deed hij ruim 25 jaar ervaring op in de horeca bij onder andere restaurant Savelberg, restaurant De Zwethheul en traiteur Simon de Vogel. Ook deed hij internationale ervaring op in Amerika, Rusland, Spanje en België.

Goede voeding
"We zijn er trots op dat de voormalige chef-kok van Parkheuvel ons versterkt", zegt Guendaline Stinkens, directeur Hospitality bij De Baak. "Zijn ruime ervaring in en passie voor het vak, alsmede de creativiteit in het ontwikkelen en bereiden van gerechten op culinair en innovatief hoog niveau zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons foodconcept."

"We beschouwen goede voeding als een voorwaarde om productief te blijven en het maximale uit jezelf te halen."

De Baak
De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Het richt zich op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties.

De Baak verzorgt open en maatwerkprogramma's in het Nederlands en het Engels, maakt zich sterk voor duurzaam ondernemen en draagt bij aan tal van maatschappelijke projecten over leren en ontwikkeling.

De Baak is verbonden met VNO-NCW en gevestigd in Noordwijk, Driebergen, Amsterdam, Den Haag en Antwerpen.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.