Diverse Haagse chef-koks verzorgen samen een walking diner tijdens Prins voor een Dag 2010 op maandag 20 september.
Prins voor een Dag is het Haagse kennismakingsevenement voor de congres- en evenementenbranche. Het wordt gehouden in hotel Hilton The Hague.
Marktsetting
In plaats van een standaarddiner is gekozen voor een culinaire marktsetting met onder andere rilettes van eendenbout, Barbaresco-wijnen, Frans fingerfood en kabeljauw á la plancha.
Naast chef-koks als Edwin van den Heijkant van het Hilton is ook Echanson Rick Vink Grand Vin Mercure van Accor aanwezig om wijn- en spijscombinaties te maken.
Walking diner
Tijdens de afsluitende borrel à la carte verzorgt iedere chef een voor-, hoofd- of een nagerecht. Gezamenlijk vormen deze gerechten een volledig walking diner.
Uitblinken
De deelnemende chefs bereiden bovendien een gerecht waarin ze uitblinken. Zo verzorgt Entrada Restaurants typisch Italiaanse antipasta, serveert NH Hoteles Spaanse tapas en kunnen deelnemers bij de kraam van Des Indes kiezen voor een speciaal dessertmenu.
Redenen
Deze nieuwe invulling voor de afsluitende borrel van Prins voor een Dag biedt ten eerste meer Haagse partners de mogelijkheid zich te profileren dan voorgaande edities.
Ook geeft het de deelnemers gemakkelijk de kans te netwerken tijdens het eten én laat het de samenwerking zien tussen de diverse Haagse partners door zich niet individueel te presenteren maar als culinair onderdeel van congresstad Den Haag.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

