Branchenieuws

Texel bereidt zich voor op de Culinaire Maand

In september houdt de Texelse horeca zich weer volop bezig met de Culinaire Maand, met onder andere Texel Culinair en de Lamsvleesfietsroute.

In deze maand worden dagelijks culinaire activiteiten gehouden. Zo zijn er dertig dagen lang workshops, demonstraties, rondleidingen en andere culinaire activiteiten.

Texel Culinair
Eén van de activiteiten, Texel Culinair, vindt plaats in het weekend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 september in De Koog. Dan presenteren de 'beste restaurants' van Texel zich met hun lekkerste gerechten, samengesteld met Texelse producten.

Het geheel wordt omlijst door livemuziek en straattheater.

Lamsvleesfietsroute
Verder is er tijdens de Culinaire Maand op zaterdag 18 september de Texelse Lammetjesfietsroute. Die staat geheel in het teken van de landelijke Week van de Smaak.

Wie de VVV-lammetjesroute die dag fietst, kan bij (boeren)bedrijven langs de route genieten van gratis gerechten, gemaakt van Texels lamsvlees.

Bron: TourPRess Holland.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.