In het Zeeuwse St. Maartensdijk op het eiland Tholen opent donderdag 1 april in het voormalige gemeentehuis hotel-restaurant Het Raedthuys.
Restaurant Het Raedthuys heeft ruim zestig zitplaatsen en is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het eten wordt bereid met verse en ambachtelijke (streek)producten.
Verder heeft het een terras aan de markt, een terras in de tuinen van Het Raedthuys en een aparte ruimte voor bijeenkomsten, vergaderingen, privédiners en recepties.
Horecaondernemers
De eigenaren Richard Grevinga en André Martens zijn ook eigenaar van Stadshotel Jeroen Bosch in ’s Hertogenbosch en het nieuwe concept Bo-Zin. Bovendien zijn ze momenteel samen met Anton van Dijcke bezig aan de ontwikkeling van Classicpark langs de A2 bij Boxtel.
--
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

