Branchenieuws

Tientallen chefs op Taste of Amsterdam 2011

Tientallen (bekende) chefs koken van donderdag 22 tot en met zondag 25 september op het festival Taste of Amsterdam.

Naast Taste-ambassadeur Julius Jaspers zijn dit onder andere zijn televisiecollega’s Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute. Andere deelnemende chefs zijn dit jaar onder meer Marco Westmaas, Christopher Naylor, Luc Kusters, Bert van Buschbach, Bastiaan Doesburg, Rik Jansma, Wilko Hoogendoorn, Agus Hermawan, Dennis Kuipers, Wilco Berends, Marcel de Leeuw, Peter Scholte, Leonardo Pacenti, Sander van Melick, Jeroen van Spall, Stefan van Sprang en Rob Toet.

In het Kooktheater vertonen zij live hun kunsten bij de masterclasses onder leiding van vaste presentator Ramon Beuk.

Restaurants
Deelnemende restaurants aan Taste of Amsterdam zijn onder andere Blauw, Sucre, Fifteen, Bagna Cauda, Bolenius, Gustavino, Toscanini, BarRestaurant, MOMO, het Mint-hotel en Hoofdstad Brasserie. Zij presenteren allerlei gerechtjes.

Verder zijn er workshops, demonstraties (in de verschillende theaters), proeverijen en een productenmarkt.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.