Branchenieuws

Ton Fagel bezoekt Gouwe Keuken

Topkok Ton Fagel bezoekt donderdag 29 oktober partycateraar de Gouwe Keuken in Barneveld.

Dit omdat de Gouwe Keuken voortaan alleen nog gebruik maakt van Certified Irish Angus Beef. "Het schoonste en beste vlees dat je kunt vinden", aldus Fagel.

Fagel zal op de donderdag het schildje overhandigen dat voortaan op de gevel van de Gouwe Keuken zal prijken. Daarna zal hij samen met chef-kok Henry van de Veer van de Gouwe Keuken het een en ander bereiden voor de aanwezigen.

Strategie
De introductie van het Certified Irish Angus Beef past in de strategie van congresarrangementen.nl waar Timo Kruft, eigenaar van de Gouwe Keuken, mee aan de weg timmert. Kruft: "Bij feest- en vergaderarrangementen maken we gebruik van natuurlijke locaties en stemmen we al onze activiteiten voortdurend af op het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De locaties zijn duurzaam, maar we passen ook alleen biologische en lokale producten toe. Daarnaast maken we ons sterk om disposables en CO2-uitstoot zo veel mogelijk te reduceren."

Zo heeft congresarrangementen.nl zich verbonden aan een programma waarbij alle CO2-uitstoot gecompenseerd wordt door aanplant en beheer van beschadigde regenwouden. "Door het gebruik van Certified Irish Angus Beef maken we dit plaatje compleet en dat is best iets waar we trots op zijn", aldus Kruft.


Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier