Branchenieuws

Tour Brandbier en gastronomie Den Bosch

In de Hoofdstad van de Smaak 2010 Den Bosch is zondag 21 november de Culinair-Culturele Brandslang. Acht Bossche (horeca)ondernemers verzameld onder de naam Bossche Brandslang koppelen dan Brandbier aan gastronomische geneugten.


De start van de Culinair-Culturele Brandslang vindt plaats bij een café waar een speciaalbier wordt geproefd. Daarna gaat de tocht naar vier restaurants waar steeds Brand-speciaalbieren worden aangeboden in combinatie met bijpassende gerechten.

De route eindigt met een culturele finish in één van de Bossche theaters met een voorstelling en nagerecht. Ook krijgen de deelnemers aan het eind een Brandbier-verrassing.

Ondernemers
Aan de Bossche Brandslang nemen ondernemers deel van De Meierijsche Kar, In den Zevenden Hemel, Pilkington’s, Cafe de Paternoster, Stadsherberg ’t Pumpke, Café Het Vraagteken, Eeterij ’t Verschil en ff Swanjee.

Het programma eindigt in het theater Azijnfabriek, Theater aan de Parade of het Koningstheater.

Meer informatie
Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater aan de Parade of telefonisch via 0900-33 72 72 33. Meer informatie: Bossche Brandslangl, meer informatie over het menu: info@bosschebrandslang.nl.

De prijs voor de gehele tour is 65,00 euro. Voor niet-bierliefhebbers is er een passend alternatief. Er zijn drie starttijden.

Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief
Proost! Magazine
Twitter-account
 Proost!
Magazine
& Horeca
Entree