Tour Culinair heeft een cheque van 4.000 euro aangeboden aan de Culibus van Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland.
Het peloton van Tour Culinair meerde maandag 4 juli aan bij restaurant By Toine in Tolkamer. SVH Meesterkoks Toine Smulders van Villa Copera en Alain Alders van restaurant De Vrienden van Jacob verzorgden vanuit de Culibus de lunch.
Dit voor het gezelschap van circa 50 ondernemers, bestuurders, journalisten en adviseurs uit horeca en toerisme.
Bewonderenswaardig
Tour Culinair-voorzitter Ton Lenting: "Wij ondersteunen met veel plezier dit sympathieke initiatief van een groep, ambitieuze restaurateurs en chefs. Zij bieden kinderen, die om diverse redenen in de hoek zitten waar de klappen vallen, een leuke en lekkere ervaring. Bewonderenswaardig."
Lenting overhandigde de cheque aan bestuurslid Eugène van Angelbeek van de JRE Culibus. De aanwezigheid van de Culibus in Tolkamer werd mogelijk gemaakt door ROC Mondriaan in Den Haag en SVH.
Afbeelding
Op de afbeelding van links naar rechts: Eugène van Angelbeek (JRE Culibus), Tim van Huit (chefkok By Toine), Toine Smulders en Alain Alders. Zittend: gastvrouw Kiek van der Klaauw van By Toine/Villa Copera.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

