Branchenieuws

Tour de Boer verenigt horeca en streekboeren

Restaurants die deelnemen aan Bourgondisch 's-Hertogenbosch gaan maandag 12 april eerst op de zogeheten Tour de Boer.

Dan maken zij kennis met groothandels en boeren uit de regio. De tour ondersteunt het produceren van 'real food'. Uiteindelijk is het de bedoeling dat op de menukaarten van de restaurateurs tijdens Bourgondisch ’s-Hertogenbosch ten minste één gerecht staat dat is samengesteld van ingrediënten afkomstig van boeren uit de omgeving.

Hoofdstad van de Smaak

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch is een jaarlijks event en draait om een grootschalige proeverij waaraan vijftien vooraanstaande Bossche restaurateurs deelnemen. Den Bosch is daarnaast Hoofdstad van de Smaak 2010.

Dan krijgen producten afkomstig uit eigen streek, biologisch, ambachtelijk of seizoensgebonden producten de aandacht.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.