Branchenieuws

Twaalf chef-koks profileren zich op Uitgekookt

In Utrecht vindt vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni de tweede editie van het culinaire evenemente Uitgekookt plaats.

Tijdens Uitgekookt presenteren ondernemers uit de omgeving de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken, gastronomie en alles wat daarbij komt kijken.

Restaurants

Zo zijn er twaalf gerenomeerdee restaurants uit de omgeving aanwezig die hun culinaire kunsten vertonen, namelijk: Grand Restaurant Karel V, De Parel van Vreeswijk, Divinatio - Quality Cuisine, Proeverij de Pronckheer, De Nonnerie, Restaurant Blauw, Brasserie Bresson, Restaurant de Vier Balken, Restaurant Kasteel Heemstede, Restaurant Polman's Huis, Restaurant Vroom en Restaurant Zilt & Zoet.

In de thematisch ingerichte kookeilanden zijn elke dag steeds vier chef-koks aanwezig.

Proeverijen
Ook zijn er diverse proeverijen door: Brand Bier, DR Trading (wijnen uit de oude wereld), Puur Chocolade, Tabakspeciaalzaak "De Oude Tijd", Rubens Proeflokaal, Birza Italiaanse IJsjes en De Olijfolie Shop.

Ten slotte is er de grootste High Tea die ooit in Utrecht ooit heeft plaatsgevonden. Meer informatie.