Bij Levens Cooking & Baking Plaza in Gilze is maandag 15 maart 2010 de tweede editie van de Nationale Lunchroomdag.
Op deze dag krijgen lunchroomhouders concrete tips voor snellere bereidingsmethodes en voor meer variatie in menu’s, gerechten met soepen, snacks, lunchbroodjes en frisse salades. Ook wordt er het één en ander getoond aan de hand van livedemo’s.
Toespraken
Daarnaast zijn er korte toespraken met als thema's: algemene trends in de lunchroommarkt, voor-en nadelen van kant-en-klare snack-/lunchformules, hoe meer omzet te genereren bij bestaande gasten én hoe de winstgevenheid van een menukaart te optimaliseren.
Nog concreter
"Vorig jaar merkten we op dat er echt nood was aan specifieke informatie voor de lunchroomhouder", vertelt Hans van den Bosch, commercieel manager bij initiatiefnemer Lantmännen Unibake Nederland.
"Onze eerste editie kon alvast een succes genoemd worden want we mochten zo’n tweehonderd lunchroomhouders begroeten. Uiteraard willen we dat dit jaar nog beter doen. Samen met enkele andere food- en non-foodfabrikanten uit diverse domeinen, bouwen we verder op onze ervaring om nog concreter op de vragen van de individuele lunchroomhouder in te kunnen gaan."
Initiatoren
De Nationale Lunchroomdag wordt onder andere mogelijk gemaakt door van Ad Van Geloven, vakblad Lunchroom, Leventi, Unilever Foodsolutions, Pastridor, Zwanenberg, Laurentis en FanoFindFood.
De toegang tot het evenement is gratis.
--
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

