Twintig Eindhovense restaurants bereiden zich weer voor op Eindhoven Culinair, van vrijdag 21 tot en met maandag 24 mei.
Dan bereiden de koks ter plekke gerechten voor de bezoekers. Zoals elk jaar zijn de restaurants door de organisatie van Eindhoven Culinair weer zorgvuldig geselecteerd op hoge kwaliteit en variatie in gerechten.
Lempkes
Al de gerechten worden geserveerd in of op eettentjes en speciaal ingerichte terrassen. Het geheel wordt omlijst door muziek. Bezoekers kunnen hun gerechten en drankjes betalen met de zogeheten Lempkes.
Deelnemers
De deelnemende restaurants zijn De Collse Hoeve, KB 23, Stadspaviljoen, Mei Wah, Avant-Garde, De Lindehof, De Karpendonkse Hoeve, Ristorante Da Nello, Luz, Thuys, Oesters en Champagne, Brasserie FLO, Park & Pluche, Ristorante Ortica, JIU.NU, Sala Thai, Boon, Copa Cabana Coffee Lounge, Martinus en Gusto's Schevelingen.
Brasserie FLO gaf al aan onder andere oesters met koude champagnesabayon, l’assiette de fruits de mer, choucroute alsace en crème brûlée te gaan serveren.
Foto: Jean Scheijen, Vierdrie.nl.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

